marți

Noua colectie Shabby Chic la Events by Carmen Ionita

Share it Please


Shabby Chic este o tendinta intalnita frecvent in decoratiunile interioare. Este caracterizata de romantism, piese cu personalitate, cu o viata proprie si o poveste aparte. Stilul are provenienta britanica si este definit ca romantismul rustic decorativ ce a luat nastere in aceasta zona a lumii.

Piesele shabby chic au finisaje simple, sunt obiecte aparent sau cu adevarat reconditionate lasand la vedere cateva imperfectiuni, detalii care ofera personalitate si suflet. In ceea ce priveste paleta de culori, piesele shabby chic sunt in general pastelate - roz, crem, alb dar si albastru, verde si gri.

Prea multa teorie insa nu-si are locul in aceasta postare pentru ca imaginile de mai jos vor face cat o mie de cuvinte. Ceea ce imi doresc insa este sa va povestesc despre aceasta colectie disponibila acum prin intermediul agentiei noastre si tipul de evenimente la care este potrivit sa fie folosita.








Colectia Shabby Chic la Events by Carmen Ionita este potrivita evenimentelor private, in special la nunti si la botezuri. Setul de tavi si suporturi pentru candy bar, precum si coliviile ce se preteaza excelent in calitate de coloana vertebrala pentru piesele centrale pot fi personalizate in functie de paleta de culori a evenimentului.

Florile cele mai potrivite pentru aceste suporturi sunt desigur hortensiile pastelate insa, la cererea clientului, putem monta aproape orice tip de floare si aranjament pe acest suport.

Recomand in egala masura folosirea lumanarilor in interiorul coliviilor, in masura in care designul final al piesei permite prezenta sa.
















Fotografii realizate de Dinu Savopol Photography

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *