joi

Feedback de la mirii mei: Denisa si Andrei

Share it Please

Inchid ochii. Imi imaginez ca sunt mireasa. Sunt  imbracata intr-o rochie alba de printesa, port diadema si am bucle angelice. In fata mea este mirele meu, care imi saruta mana si imi marturiseste cat de mult ma iubeste. Ma uit in jur,  si imi vad familia, familia lui, prietenii nostri. Suntem intr-o locatie de vis, intr-un castel cu candelabre mari, din cristal, cu draperii din matasuri fine si tablouri vechi.

Deschid ochii. El ma tine de mana si ne plimbam impreuna pe aleile targului de nunti, organizat la Palatul Parlamentului. Vrem sa gasim locatia speciala pe care ne-o dorim pentru nunta noastra, insa toate standurile prezinta sali imense, ornate dragut...care nu ne transmit nicio emotie.

Un stand ne atrage atentia. Este decorat cu bun gust, aranjamentele florale din interior sunt minunate, iar pe tablia de sus este trecuta denumirea „Le Chateau – Castelul din inima orasului”. In sinea mea, imi zic ca asta imi si doresc...un castel, aici, in oras, un loc in care sa ma simt ca o printesa...

Ne apropiem si suntem intampinati de o domnisoara amabila, care se prezinta ca fiind Carmen Ionita.  Ne ofera toate detaliile de care avem nevoie, ne arata poze cu locatia, ne impartaseste cateva amanunte din „culisele” nuntilor, la care noi poate nu ne-am gandit niciodata. Suntem incantati. 

Aflam apoi ca este unul dintre cei mai buni organizatori de nunti din Romania si ca are si o revista proprie de profil. Ne promite ca daca vom alege aceasta locatie, nunta noastra va fi cea pe care am visat-o. Ne  luam la revedere, Carmen ne inmaneaza cartea sa de vizita si pornim incet pe alee.

Revenind acasa, cu vrafuri de pliante si cataloage de prezentare, incepem sa rasfoim...Nu ne place nimic. Ne marturisim unul celuilalt ca am ramas cu gandul la ...”Castel”!  O sunam pe Carmen, stabilim o vizionare a locatiei... si...asa a inceput basmul nostru trait in realitate, nu imaginat.

Am stabilit cu Carmen toate detaliile evenimentului, ne-a oferit sfaturi pretioase, pe care le-am urmat si am avut incredere ca o persoana care a organizat sute de nunti, stie mult mai bine ce trebuie facut, astfel incat totul sa iasa asa cum ne dorim.

Iata-ma la „Castelul din inima orasului”. Inchid ochii si ii deschid. Nu visez, nu imi imaginez. Traiesc cu adevarat ceea ce odata a fost doar o inchipuire.  Printul meu ma tine de mana si urmeaza sa coboram de pe imensa scena a localului, pentru a dansa „valsul mirilor”. Sunt imbracata cu o rochie alba de printesa, am diadema si bucle angelice. Tenorul a inceput sa cante, cortina se deschide si coboram treptele. Imi simt inima cum sta sa-mi sara din piept.

Plutim pe ritmul valsului, iar reflectoarele si invitatii ne urmaresc. Ropote de aplauze si incurajari. Ma asez pe genunchiul lui si ne sarutam.  E mai frumos decat in vis.

Au urmat apoi petrecerea, poze cu invitatii, complimente si urari. Totul a fost asa cum ne-am dorit, a fost perfect, cu aer regal.

Acestea insa, nu s-ar fi putut realiza fara ajutorul oamenilor cu experienta, care ne-au indrumat pas cu pas si care au contribuit la organizarea fara de cusur a nuntii noastre „regale”.

Carmen Ionita, care ne-a planificat intregul eveniment si a realizat superbele aranjamente florale (mai frumoase decat ni le imaginam noi), Chef-ul, Cristi Oprea,  care a reusit sa dea o nota regala tuturor preparatelor culinare servite, ospatarii, imbracati si atenti ca la curtea regala si intreaga echipa care a monitorizat buna desfasurare a evenimentului.

Va multumim pentru tot ceea ce ati creat pentru noi, pentru visul pe care l-ati transpus in realitate si pentru amintirile pe care ni le-ati daruit noua si invitatilor nostri!  

Inchidem ochii. Ne imaginam ca suntem la palat... La „Le Chateau”...


Denisa si Andrei Cruceanu










 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *