luni

Lucky nr. 7

Share it Please


A trecut un an. Un an plin de realizari, vise, sperante si evenimente incheiate cu succes. Intoarcem pagina sau mai exact deschidem o noua condica de povesti semnate Events by Carmen Ionita. Avem multe lucruri de realizat anul acesta. Am inceput cu pasi marunti iar primul lucru de bifat de pe lista noastra a fost atelierul de lucru al echipei Events by Carmen Ionita. Ne-am amestecat printre funde, accesorii, vase si ne-am mutat atelierul intr-un spatiu mai mare, gata sa primeasca cat mai multe comenzi frumoase. Asadar, check.


 
A doua nota de pe lista: echipa Events by Carmen Ionita si-a inceput anul in forta cu primul eveniment ce a avut loc pe data de 7 ianuarie, locatia Ambasad'Or Events and Leisure.  




Fericitul eveniment a fost un botez inundat de trandafiri, frezii, orhidee Phalaenopsis, lalele albe, lisianthus si multe alte flori frumoase. 



Biserica a fost decorata de sarbatoare asa cum merita orice nou nascut pentru a i se multumi intrarea in viata. Asadar, am fost pusi pe fapte mari. Zilele au trecut repede.






Am asteptat cu mari emotii data de 7 ianuarie pentru a ne da acel impuls de care aveam nevoie. Si anume, sa stim ca lucrurile vor merge de la sine si intr-o maniera frumoasa pe parcursul intregului an.
 












Si asta nu e tot. Saptamana aceasta, Events by Carmen Ionita isi deschide portile la Expomariage Bucuresti 2012, cel mai important targ de nunti din Romania. Invitam cu drag viitoarele mirese curioase la expozitia ce va avea loc in perioada 13-14-15 ianuarie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel .
Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
   vineri 13 ianuarie: 13- 20
   sambata 14 ianuarie: 10- 20
   duminica 15 ianuarie: 10- 18

Nu ezitati! Pe curand, Events by Carmen Ionita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *