marți

Fireworks- ignite the light and let it shine

Share it Please



In termeni tehnici, artificiile sunt substante chimice capabile sa genereze reactii de explozie, fiind insotite de fenomene luminoase si sonore.





In termeni populari, artificiile se folosesc in cadrul unor evenimente speciale: sarbatorirea Anului Nou, o zi de nastere, o nunta, un eveniment corporate si nu numai. Vorbim atat de evenimente outdoor cat si de evenimente indoor.



Fiecare show cere o perioada de gandire, pentru intelegerea dimensiunilor culturale, artistice si tehnice ale proiectului, asadar, un spectacol nu se incheie ci va ramane in mintea participantilor multa vreme.
Incepand din primul moment al unui joc de artificii puteti fi propriul regizor iar imaginatia voastra poate fi pusa in practica in cel mai profesionist mod.




Focul de artificii este spectacolul care nu trebuie sa lipseasca de la nici un eveniment. Ele coloreaza cerul si bucura suflete. Pot fi artificii de tort sau artificii de scena. Pot marca un moment sau pot incheia evenimentul.




Echipa noastra de pirotehnisti isi asuma intreaga responsabilitate pentru managementul proiectului, de la o simpla licarire la un spectacol monumental.

Nici un eveniment nu trebuie trecut cu vederea. Vrem sa-l facem grandios. Deci, ce spuneti pornim un joc de artificii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *