miercuri

Calatorii, implicare, peripetii si un Craciun timpuriu

Share it Please


Pentru echipa Events by Carmen Ionita, saptamana 19-23 Decembrie a fost dificila, cu multa implicatie, un nivel de stres ajuns la limita maxima, dar si o experienta de neuitat, un Craciun memorabil.
Locatia: Mizil, mai exact o ora si jumatate de mers cu masina, timp in care asculti radio, mai dormi, bei o cafea si te gandesti daca nu ai mai uitat ceva la birou: un glob, o funda, o foarfeca, etc. Ne-am echipat pentru o misiune importanta. De fapt, doua. 
 
Prima misiune a fost sa impodobim casa si bradul clientilor nostri. 
Iar cea de- a doua: sa transformam o cantina intr-o locatie de neuitat si de nerecunoscut. Da, o cantina, exact asa cum va spun si cum va scriu.
 


Prima misiune a fost indeplinita cu succes, decoratul casei: ghirlande din brad, luminite, globuri si fundite pe coloanele din interiorul si exteriorul casei si bradul de 3 m impodobit cu grija, atentie si multa daruire.






 
Cea de-a doua misiune a fost ultima dar si cea mai putin usoara. Au fost prezenti trei organizatori principali: muzica si PR, catering si bineinteles, noi cei din echipa Events by Carmen Ionita care am avut grija sa redam un alt aspect salii prin peste 1000 m de material, 80 m de autocolant, sute de luminite si lumini arhitecturale. De data aceasta aranjamentele florale au trecut pe plan secund. 




Detaliile importante au constat in mascarea peretilor cu faianta albastra, a tavanului si a scarilor din interiorul locatiei. Usor de zis! Dar, baietii nostri harnici au avut grija ca voalul alb sa transforme locatia suta la suta. 
Iar din loc in loc gresia tot de culoare albastra a fost la randul sau acoperita, cu un autocolant gri.
A fost nevoie de multa rabdare, nopti nedormite si stres maxim, iar, pentru cei care vad doar produsul final si o petrecere reusita, nu exista decat cuvinte de lauda si proababil fraza:” cred ca a fost usor”. Ei bine, pentru un organizator de evenimente cel mai dificile situatii sunt cele in care descoperi mici chichite ce iti dau batai de cap avand insa final fericit.

Cum va spuneam, detalii nevazute de cei care se bucura de petrecere. Detalii care te streseaza, te alimenteaza, te fac sa te ridici si sa mergi mai departe, sa-ti cauti putere si sa te bucuri totusi de un eveniment incheiat cu succes. Acestea sunt povestile pe care merita sa le spui mai departe. Acestea sunt momentele pe care nu le uiti. Va multumim pentru sprijin, ajutor si incredere. Va lasam in compania fotografiilor.




 
Speram ca ati avut un Craciun minunat iar Anul Nou sa va aduca tot ceea ce visati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *