luni

Nunta intr-un colt de Rai

Share it Please
 Am primit in sfarsit imagini de la o nunta superba, organizata in urma cu cateva saptamani.
N-am vrut sa va povestesc nimic pana astazi fiindca evenimentul a fost atat de frumos, incat cuvintele nu ar fi reusit sa redea in totalitate magia acestei nunti si am sperat ca imaginile vor fi de mai mare ajutor.

Sigur ca pentru a simti farmecul deplin al acestui eveniment trebuia sa fii prezent in acel colt de Rai, sa inspiri parfumul de lavanda, sa privesti focul superb de artificii si sa te lasi absorbit de atmosfera splendida in care Flora si Adi si-au dorit sa isi sarbatoareasca iubirea.

Dar iata ca iar ma iau cu vorba si uit sa incep cu inceputul...

Flora si Adi au ajuns la mine prin recomandare. Mi-au cerut cateva recomandari pentru decorul neobisnuit pe care il doreau. Ascultandu-i, am inceput sa imi construiesc in minte spatiul in care aveau sa-si organizeze evenimentul. Mi s-au aprins toate beculetele, am intuit ca locatia avea un potential urias pentru un eveniment superb. I-am rugat asadar sa imi arate locul pregatit pentru nunta lor „simpla” . La momentul respectiv, spatiul era o curte goala. Perfect! Exact ce aveam nevoie!

„Vreau sa fac nunta asta”

Desi venisera la mine doar pentru niste recomandari, am sfarsit prin a le organiza nunta. Si asta pentru ca, recunosc, imi doream enorm – era un eveniment deosebit, un spatiu potrivit pentru un decor pe gustul meu, un prilej perfect pentru a organiza o nunta despre care sa povestesti ani de-a randul.

Am primit un buget si ne-am pus pe treaba: ingredientele principale cu care am creat atmosfera au fost luminile ambientale, lumanarile diafane, inghetata, limonada, florile „de camp” (lavanda, spicele de grau, floarea miresei) si... sfoara!

Rezultatul in imaginile de mai jos:






























Multumesc Laurei (www.le-chateau.ro) pentru recomandare si multumesc mirilor - Flora si Adi pentru increderea acordata!

Va doresc o viata la fel de frumoasa precum nunta!



3 comentarii:

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *