sâmbătă

Antistres: 5 clipuri care iti vor aminti de ce iubesti nuntile

Share it Please
Cateodata, prinsa in organizarea unei nunti si, de ce sa nu recunoastem, stresul care vine din cand in cand “la pachet”, riscam sa pierdem din vedere farmecul unic al acestui eveniment. Sunt complet de acord ca planificarea unei nunti poate fi cateodata o mare pacoste: cheltuieli neprevazute, incercarea permanenta de a impaca cel putin o capra si varza ei, oaspeti neconfirmati, aranjari la mese, tot soiul de noutati aparute pe ultima suta de metri... rar s-a intamplat sa nu vad o mireasa exclamand “Ce nevoie aveam de maritis? Mai bine faceam nunta in Las Vegas!”.  E si asta o varianta. Insa cele mai multe dintre noi visam cate 20 de ani la clipa unica in care ne simtim printese. Visam la danteluri, pasteluri si valsuri. Iar eu cred cu tarie ca fiecare femeie merita sa traiasca aceste clipe superbe o data in viata ei. Iar mai apoi sa le pastreze in suflet pentru totdeauna si sa redeschida cutiuta amintirilor perfecte in repetate randuri, de-a lungul vietii, pana la adanci si fericite batraneti.



Acestea sunt cuvintele pe care le adresez unei mirese stresate. Uneori reusesc sa o linistesc. Alteori sunt nevoita sa scot... artileria grea. Nimic nu poate transmite mai bine emotia pozitiva a unei nunti  decat valsul miresei. Clipurile de mai jos au reusit sa insenineze de-a lungul timpului chipurile mai multor viitoare miresici. Va invit sa le revedem impreuna si sa ne amintim cu acest prilej de ce iubim atat de mult nuntile; de ce ne batem capul un an intreg sa organizam o zi pana la cel mai mic detaliu; de ce visam cu atat de multa placere la aceasta zi minunata. Vizionare placuta!

Locul 5: Sean si cavalerii de onoare




Locul 4: Din motive putin intelese de catre mine, Thriller-ul lui Michael Jackson este o optiune foarte populara pentru primul dans al mirilor (sau macar al doilea). Potrivit sau nu foarte, rezultatul este incontestabil super-haios




Locul 3: Pentru ca iubesc miresele in conversi...





Locul 2: Daca nici barbatii in colanti nu-ti pot alunga stresul...




Locul 1, preferatul mea din toate timpurile, e imposibil sa nu zambesti la sfarsit! James si Julia au avut probabil cel mai reusit remake dupa celebrul dans din Dirty Dancing… atat de reusit incat Julia a ajuns sa danseze cu Patrick Swayze in una din emisiunile lui Oprah.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *