luni

Cum sa-i faci pe nuntasi sa nu plece inainte de tort

Share it Please
Orice mireasa isi doreste o nunta ca in poveste, care chiar daca nu tine trei zile si trei nopti, cel putin sa fie una de pomina, de la care nuntasii sa nu vrea sa mai plece.
Insa, dupa cum ati observat, daca ati participat la cateva nunti, majoritatea invitatilor isi croiesc drum spre casa chiar inainte sa fie taiat tortul miresei.



Si atunci, care sunt ingredientele unei nunti de succes? Azi vreau sa impartasesc cu voi cateva secrete :) Primul dintre ele consta intr-o petrecere cu un program bine organizat.









Am bucuria sa organizez anul acesta nuntile a doua surori gemene. Prima nunta din familia Buzdun a avut loc pe 13 iulie, cealalta urmeaza pe 7 septembrie. 








Carmen Events este agentia responsabila si ofera servicii complete pentru ambele evenimente.



Un moment de euforie la masa DJ-ului, impreuna cu mireasa.











Nunta: Livia si Greg









Echipa Events + muzica Friends, Crina Matei si Taraful, DJ Bogdanel, servicii foto-video Wedding Star, prietenii mei cu care am facut o echipa foarte buna in tot ce inseamna organizare.











Meniul a fost delicios, iar servirea ireprosabila!












Nota 10  unui eveniment organizat de peste 8 luni!













Care este secretul succesului?










Poate ca nu va ma fi un secret faptul ca o nunta organizata foarte bine, cu un program muzical bine gandit, cu o mancare si o servire de nota 10, ajunge sa se termine dimineata la ora 6 sau chiar mai tarziu... asa oamenii nu ajung sa plece inainte sa dam tortul.


Oamenii respecta evenimentele care s-au pregatit pentru ei si care au un program artistic foarte bun, un decor deosebit si carora li s-a acordat o atentie aparte fiecarui element din intreaga poveste.



Cu drag,
        Carmen

Un comentariu:

  1. Asa este Carmen, ai perfecta dreptate!!Este superb sa sti ca nunta se termina tarziu iar ca invitatii nu vor sa mai plece:-)totul este de vis cand echipa este asa de "bine pusa la punct"! La cat mai multe nunti va doresc!! Livia

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *