miercuri

Evenimentele inceputului de sezon pentru nunti 2013 by Carmen Ionita

Share it Please
Mirii care apeleaza la o agentie pentru organizarea nuntii isi pun increderea, speranta si dorintele in mainile acesteia. Dar o agentie nu poate face minuni daca nu are o colaborare de exceptie cu cei care pun la dispozitie locatia evenimentului. Events by Carmen Ionita are privilegiul de a beneficia de astfel de relatii de stransa colaborare cu personalul de la cele mai fastuoase si elegante locatii de nunta: Palatul Snagov, Biavati si Palatul Mogosoaia.


1. Nunta la Biavati
Data: 22 iunie
Mirii: Cristina si Ali
Invitati: 200Florile: Am mers pe romantic, am folosit multe flori si aranjamente cu crengute naturale. Am lasat candelabrele in atelier si am mers pe vase din ceramica, am inovat pe cat de mult posibil organizarea unei nunti datorita acestui eveniment.


Tematica nuntii: Romantism.
De ce este Biavati o locatie speciala?

Biavati este cea mai noua locatie din Bucuresti, cu o capacitate de 500 de persoane. Sala este mare si simpla, de aceea poti s-o personalizezi la maxim! Un alt atuu al acestei locatii este faptul ca se afla in Parcul Floreasca, oferind servicii de 5 stele.


2. Nunta la Palatul Mogosoaia
Data: 1 iunie
Mirii: Steliana si Vlad
Invitati: 200 persoaneFlorile: S-au dorit foarte multe flori, am folosit hortensii, bujori si trandafiri cu nuante de roz si alb. Intrarea a avut parte de un decor special, cu ajutorul a doi pomi, legatura dintre ei realizandu-se cu frunze, flori, lumanari si felinare. De asemenea, aranjamentele florale de pe mese au fost deosebite, intrucat s-au folosit atat aranjament la baza, cat si inalte, iar jocul dintre ele a creat senzatia de sala plina.
Tematica nuntii: O sala romantica, unde am amenajat cu ajutorul mobilierului vintage un coltisor special pentru fotografii.
De ce este Palatul Mogosoaia o locatie speciala?

Este ideala pentru o nunta la cort in padure, se imbina foarte frumos elegantul cu naturalul.3. Botez la Palatul Snagov
Data: 18 mai
Invitati: 400 persoane

Florile: S-au folosit hortensii, frezii, bujori si trandafiri aranjante cu ajutorul sfesnicelor din sticla. Pentru acest eveniment, Events by Carmen Ionita a furnizat servicii complete, de la decor pana la muzica, foto-video, hostess, etc.

Tematica botezului: Ideea cromatica de baza s-a constituit din nuante pale de roz, alb, lila. Caracterizat in cateva cuvinte, intregul eveniment a fost discret, elegant si cu stil.


De ce este Palatul Snagov o locatie speciala?

Se pot organiza evenimente discrete, avand acces doar cei care sunt trecuti pe lista. Palatul Snagov propune un mediu natural, cu multa verdeata, are deopotriva lac si padure.  

Cu drag,
      Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *