joi

O nunta spectaculoasa pe plaja la Marina Regia cu Andreea si Catalin

Share it Please
Weekendul ce tocmai a trecut am avut bucuria sa organizez un eveniment cu totul deosebit, o nunta pe plaja, la mare, la complexul Marina Regia din Navodari. Atmosfera a fost de vis, briza marii ne-a facut pe toti sa simtim aerul de sarbatoare si emotiile celor doi miri.


Pentru organizarea acestui eveniment, Carmen Events a oferit servicii complete, insa asa cum stiti, florile sunt sufletul meu, de aceea vreau sa pun accentul pe decorul uimitor.


Tema nuntii: alb & verde

Flori de nunta: hortensie, bujori, trandafiri, orhideeDecor natural, s-au folosit crengutePrezidiul “spuma marii” a fost cu totul special. S-au folosit flori albe pentru a decora masa neagra, iar luminarile au dat un plus de romantism intregului decor.
Ceremonia s-a tinut pe plaja, cu scaunele pe nisip si cu un imens covor alb.  Prin intregul decor am dorit sa dau senzatia de elegant, petrecere intre prieteni, romantism... sa-i fac pe invitati sa simta cu adevarat ca iau parte la un vis implinit, ma refer la visul miresei de a se casatori intr-un decor special pe malul marii. 


Cortul, Opium Garden,  este amplasat direct pe nisip, foarte aproape de malul marii.In plus, locatia Marina Regia se afla pe Bulevardul Mamaia Nord, aproape de malul marii, asa ca s-a simtit din plin mirosul aerului sarat.M-am bucurat sa am din nou ocazia sa organizez o nunta pe plaja, impreuna cu cei de la Marina Regia, cu care colaborez de peste doi ani.

La final, doresc sa le multumesc mirilor Andreea si Catalin!


Cu drag,
      Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *