miercuri

Time takes too much time

Share it Please
Oras zgomotos, oameni grabiti si timpul care ne macina mai ceva ca o zi de iarna grea si ursuza.
Traim intr-un ritual monoton. Ne trezim, sarim in dus, ne bem cafeaua pe fuga, telefoanele suna iar plantutetele noastre uita sa fie stropite. Bineinteles, depinde de la planta la planta si de necesitatile fiecareia, unele sunt mai sofisticate, altele nu au nevoie de foarte multa atentie. Si pentru ca programul meu nu are o limita de timp, m-am gandit sa va sugerez cateva plantute ce pot fi ingrijite cu usurinta, nu trebuiesc stropite des, iar, din punct de vedere decorativ dau locuintei un aspect elegant si racoros. Ca sa le numim mai simplu, plante pentru oameni ocupati.

Cele trei plantute pe care vi le recomand sunt:
  •  


    Sansevieria trifasciata sau in termeni populari "limba soacrei", este o planta raspandita la noi in tara, suporta bine climatul camerelor in care aerul este relativ uscat, iar, ingrijirea plantutei este foarte simpla, deoarece, nu necesita udarea excesiva, se pulverizeaza cu prudenta si destul de rar, iar, ingrijita corespunzator ea poate sa si infloreasca.

     

  • Zamioculcas zamiifolia intra in categoria plantelor decorative exotice, datorita aspectului deosebit al frunzisului si la fel ca si la sansevieria frunzele pot fi pulverizate si nu necesita o atentie deosebita;



  •  


    Cactusul o planta familiara tuturor, poate fi una din cele mai rezistente plante din casele voastre. Un mic secret sau sfat, pentru ca primavara urmatoare plantutele sa va ofere flori, le puteti uda pe timpul iernii chiar si o data pe luna, iar, pamantul lor se poate prepara dintr-un amestec egal de pamant de flori cu nisip care ajuta la drenarea apei.




    Asadar, timpul nu mai devine o problema in ceea ce priveste plantutele dumneavoastra. Acum aveti solutii!
     Cu drag, Events by Carmen Ionita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *