marți

Reteta unui eveniment de succes: 10 septembrie 2011, Andreea si Silviu-Palatul Snagov

Share it Please

Se ia un cuplu fericit: Andreea si Silviu, o lista de 500 de invitati, o locatie cu un peisaj minunat: Palatul Snagov, o zi calduroasa si insorita de toamna: 10 septembrie si se amesteca cu imaginatia, florile si daruirea unei echipe aprige: Event's by Carmen Ionita. Iata reteta unui eveniment de succes.
 

Cand ai sprijinul fericitului cuplu si o echipa care se dedica trup si suflet, nu poate sa iasa decat perfect.

Mereu avem emotii cand suntem pusi fata in fata cu amploarea unui asemenea eveniment. 




Ne agitam, ne dam peste cap, ne imaginam aranjamente, situatii si povesti pentru ca pana la urma furtuna sa treaca la fel de repede cum a sosit.


Eleganta locatiei si bogatia peisajului Palatului Snagov, au fost puse in evidenta prin frumoasele aranjamente florale create de echipa Event's by Carmen Ionita.




Ce poate fi mai frumos decat un palat situat pe malul lacului Snagov? Cand pasesti in interior, auzi ecourile propriei voci, iar,  peretii ascund povesti minunate.


Asadar, mai vrem! Vrem ca povestile voastre sa fie surprinse prin intermediul nostru, prin intermediul florilor si al echipei Event's by Carmen Ionita

Va multumim, Andreea si Silviu.Va multumim, dragi parinti pentru oportunitatea pe care ne-ati dat-o si pentru ca ati avut incredere in noi. Va multumim, pentru ca nunta Andreei si a lui Silviu este in continuare un subiect demn de laudat. Va multumim, pentru ca ne-ati ales sa fim ingredientul care a creat retea unui eveniment de succes.

Cu drag, echipa Event's by Carmen Ionita !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *