luni

Top 3 trenduri pentru nuntile din 2015

Share it Please
Daca ar fi sa definim cu un singur cuvant trendurile anului care abia a inceput in ceea ce priveste ceremoniile si petrecerile de nunta, acesta ar fi originalitatea. Intotdeauna am incurajat cuplurile sa isi reflecte personalitatile in organizarea nuntii si sa nu se simta straini la petrecerea lor. In acest an, asadar, accentul va fi pus cu precadere pe individualitate, imaginatie si creativitate.


1.       Nunta ”Bluegrass”


Teoretic, bluegrass este de fapt un gen muzical derivat din stilul country. In acest subgen al muzicii americane se amesteca acorduri irlandeze, scotiene, galeze impletite cu jazz. O nunta bluegrass nu imprumuta acest stil de muzica si mai degraba elemente de decor inspirate de contextul social in care s-au nascut aceste ritmuri. Prin urmare, intregul arsenal trebuie sa sublinieze delicat apropierea de natura si noua joie de vivre descoperita dupa terminarea celui De-al Doilea Razboi Mondial. 

Mesele acestei nunti sunt complet descoperite sau din loc in loc, au cate un acoperamant mic in carouri. De asemenea, ideal ar fi ca mesele sa fie din lemn masiv, lacuite si cu un design simplu.
Detaliul care va sublinia cel mai bine ideea de bluegrass sunt aranjamentele florale. Acestea  sunt din palete cromatice diverse si sustinute de verdeata. Desigur ca nu poti procura pe tot parcursul anului flori din specii salbatice insa cu siguranta poti gasi inlocuitori. Spre exemplu, poti schimba macii cu anemonele si ranunculus iar margaretele cu gerbera.  In acelasi timp, pot folosi manunchiuri de levantica sau sa ascunzi printre florile de pe masa plante aromatice ca menta, busuiocul sau rozmarinul.


2.       Nunta ”Fancy a cuppa”


Fancy a cuppa este invitatia cordiala a englezului la ceai. Si pentru ca in 2015, toti ochii vor fi indreptati din nou asupra ducesei de Cambridge, cu siguranta nuntile de inspiratie victoriana vor fi foarte populare. De altfel, Regina Victoria insasi a dat startul multor obiceiuri de nunta pe care le respectam si astazi. Spre exemplu, ea este cea care a purtat o rochie alba de mireasa. Pana atunci, rochiile englezoaicelor erau albastru deschis sau crem.

Si cum detaliile fac intr-adevar diferenta, trebuie sa fii foarte atenta la alegerea acestora daca iti doresti o astfel de nunta. In general, poti merge pe tonurile calde de pamant care vor da rapid senzatia de familiaritate si in acelasi timp, vor indemna la pastrarea unei anumite etichete.

Marturiile sunt o alta modalitate prin care poti reflecta tema nuntii. Poti oferi invitatilor tai cutiute metalice cu ceai negru sau servicii individuale de ceai din portelan pictate cu flori delicate.

Si apropo de flori, tema nuntii iti va permite sa te joci cu o varietate larga de culori insa daca vrei sa prinzi un pic de spirit britanic, atunci iti recomand ca atat buchetul tau cat si aranjamentele centrale sa contina bujori, trandafiri, margarete sau garofite.


3.       Glamour all white


Glamour all white inseamna o nunta eleganta si stralucitoare, cu o tenta clasica imbinata cu un strop de stralucire de la Hollywood. Aceasta nunta va avea un decor feeric, de poveste, accentuat cu ghirlande de cristal care arunca sclipiri jucause, perle delicate si materiale pretioase.  

Daca alegi o astfel de tematica, vei descoperi cu uimire cate alegeri ai la dispozitie, in special in ceea ce priveste aranjamentele florale. Nu gresesti daca optezi pentru unele clasice, compacte obtinute in totalitate din flori albe. In acelasi timp, poti alege aranjamente centrale sau pentru prezidiu cu un aer futurist, sustinute de tije inalte, evidentiate prin jocuri de lumini si umbre sau accesorizate in cele mai surprinzatoare moduri. 

Va astept in 2015 sa organizam impreuna nunti de vis in decoruri de poveste.

Cu drag,
Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *