duminică

Picaturi de inspiratie: Nuntile lui 2015

Share it Please
Anul Nou a venit incarcat de planuri, sperante si rezolutii. Pentru aceia dintre voi care au planificat ca 2015 sa gazduiasca unul dintre cele mai frumoase si pretioase evenimente din viata lor, am venit din concediu cu bateriile incarcate si o multime de idei proaspete. Iata cateva sugestii pentru nuntile din 2015:



# Rochia de mireasa din dantela

Vogue a dezvaluit deja ca 2015 este anul dantelei albe. Louis Vuitton si Chloe au optat pentru dantela reinventata in rochii de mireasa scurte in vreme ce Erdem a imaginat rochii de mireasa de inspiratie victoriana. Un must have al rochiei de mireasa in 2015 sunt umerii cazuti intocmai precum cei ai rochiei de mireasa purtata de Amal  Alamuddin (ghici ce? si rochia ei a fost croita din dantela!).


Foto: Etsy

#Accente metalice

Fie ca vorbim despre piesele centrale de pe mese, tacamuri sau culoarea cu care sunt scrise invitatiile si meniurile, insertiile metalice sunt cea mai populara optiune in 2015. Auriul, cuprul si alama sunt de prima intentie in acest sens.

Foto: Etsy

# Nunti luxoase

Artificii, materiale sofisticate, pietre pretioase, siraguri de perle si candelabre stralucitoare: nuntile lui 2015 sunt o explozie extravaganta si spectaculoasa. Stilul Great Gatsby este mai popular ca niciodata si ne indeamna sa optam pentru nunti cu stralucire si mult bun gust.




#Florile

Dezordinea ordonata este tendinta de baza atunci cand vine vorba de florile nuntilor din 2015. Aranjamentele aparent necalcultate, relaxate, lejere realizate din trandafiri, hortensie si bujori  vor fi la mare cautare in acest sezon.  O noutate placuta si interesanta vine din partea plantelor de acompaniament: frunzele de lamai sau magnolie, menta, rozmarinul, iedera si feriga vor intra in alcatuirea unor buchete spectaculoase.


#Nunti la castel

Un trend initiat de vedetele de la Hollywood si imbratisat de fiecare femeie care a visat inca din copilarie sa fie, macar pentru o seara, o printesa in toata puterea cuvantului. Si, pentru ca este evident ca nunta unei printese trebuie sa se desfasoare la castel, in 2015 va invit sa dati viata visurilor voastre intr-o noua locatie pentru evenimente de gala: Le Chateau, castelul din inima orasului, promite sa va ofere toate facilitatile necesare pentru nunti de poveste. 


Va astept in 2015 sa organizam impreuna nunti de vis in decoruri de poveste. La multi ani!

Cu drag,

Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *