joi

Top 10 nunti virale in 2014

Share it Please
Sunt nunti si nunti: unele sunt intime si spectaculoase intr-un cerc restrans de prieteni, in vreme ce altele… ei bine, altele scapa pe internet si fac inconjurul lumii prin milioane de afisari. Iata-le pe cele mai populare din 2014:



1. Nunta, episodul 2


Incep lista nuntilor virale din 2014 cu o aniversare a zece ani de casnicie sarbatorita… printr-o nunta. Sotul acestei norocoase femei a organizat in secret, vreme de 10 luni, o a doua nunta pentru sotia sa. Rezultatul te va face sa plangi de emotie:




2. Cand cavalerii de onoare sunt dansatori profesionisti


… ar fi culmea sa nu iti faca o astfel de surpriza! Baietii de mai jos au facut un spectacol de milioane… de afisari pe Youtube!




3. Sean si cavalerii de onoare

Despre James si ai sai cavaleri de onoare v-am mai povestit si in alte randuri. Surpriza lui a inceput cu o melodie cantata de Beyonce si a continuat cu formatia preferata a miresei - Backstreet Boys. A urmat Bruno Mars cu al sau „Marry You” si un numar special de dans persian. James nu este numai frumusel si talentat, ci este si chirurg ortoped. Felicitari, draga mireasa pentru alegerea inspirata!





4. Un preot cu har


Urmatorul clip nu este amuzant sau plin de surprize, ci plin de emotie si splendoare. Iata surpriza unui preot pentru un cuplu de miri.




5. Cand ai 7 frati


E de mirare ca aceasta mireasa, care e singura sora a nu mai putin de sapte frati, a reusit sa se marite. In orice caz, la nunta ei, fratii pomeniti mai sus au tinut sa-i faca o surpriza de proportii. Probabil mesajul subtil era adresat mirelui si nu miresei - suntem aici, suntem cu ochii pe tine ca pe butelie, ai grija de surioara noastra. Induiosator si amenintator in acelasi timp.


 

6. Ginerica si soacra mare


N-as putea spune ca ma omor dupa momentul dansului dintre mama si fiu. La o nunta mireasa trebuie sa fie permanent in centrul atentiei iar soacra mare ar trebui sa  se obisnuiasca cu aceasta idee. Totusi, cei doi din clipul de mai jos sunt haiosi foc si au fost aplaudati, prin intermediul Youtube, de peste 2,5 milioane de oameni.




7. Surprize, surprize


Pentru clipul de mai jos pregateste-ti batista! Jumatate de million de oameni au plans urmarind reactia acestei mirese al carei frate a reusit sa ajunga la nunta ei in ultimul moment.



 

8. O aparitie spectaculoasa


Aceasta mireasa a stiut sa-si faca o intrare memorabila. Si bonus: sa-l faca pe ginerica sa planga. Nu-ti face griji! Vei plange si tu cot la cot cu el!




9. Batalie in toata regula

Acesti miri nu au optat pentru varianta standard de cununie religioasa. Intr-o saptamana de la postarea sa, acest clip a strans peste 1 milion de afisari.

PS: sarutul de la sfarsit face toti banii!



 

10. Ai grija ce faci cu verighetele!

Incheiem lista noastra cu un sfat pretios: ai grija cui ii dai spre pastrare verighetele. S-ar putea sa le piarda si apoi sa te trezesti ca ti le aduce in mijlocul ceremoniei religioase acest tip…



Te astept sa organizam impreuna nunti si petreceri cu potential viral… intr-un sens bun!

Cu drag,

Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *