vineri

5 filme despre nunti pe care trebuie sa le vezi in acest concediu

Share it Please
Cum va imaginati voi ca isi petrece concediul un organizator de nunti? Ei bine, n-as vrea sa exagerez spunand ca aceasta este principala sau unica mea preocupare, insa recunosc de cativa ani buni mi-am format un ritual din a face, alaturi de cateva prietene bune, un maraton de filme cu si despre nunti. Mai toate filmele ce s-ar califica pentru acest maraton au fost vazute si revazute de multe dintre noi. Eu insa nu gasesc nimic gresit in a te uita de mii de ori la ceva ce iti aduce o stare de bine, optimism si fericire.



Iata ce-i pe lista noastra in acest an.

1.    My Best Friend's Wedding


Scena pentru care merita sa vezi filmul de 100 de ori, mai jos:



2.    Letters to Juliet


…filmul datorita caruia mi-am planificat o excursie in Italia. Letters to Juliet este o frumoasa si foarte siropoasa poveste de dragoste care scoate la suprafata tot ce-i mai bun din Italia. 



3.    Mamma mia


Mamma mia este probabil comedia romantica despre care pot spune ca ma mandresc ca o ador. Are actori grozavi, muzica buna, peisaje splendide si glume la care rad si barbatii.De altfel, cred ca daca sexul tare si-ar putea alege filmul pe care sa il suporte de dragul nostru, Mamma Mia ar castiga detasat pentru ca e atat de bun, incat le place si lor! Iar daca nu-ti place nici muzica, nici peisajele, nici povestea, poti oricand sa te uiti la Mamma Mia doar de dragul lui Pierce Brosnan



4.    Four Weddings and a Funeral


Probabil ca speech-ul lui Hugh Grant in calitatea sa de cavaler de onoare a ramas in istoria filmelor despre nunti. Sau despre non-nunti... hai sa recunoastem, personajul lui Hugh ar fi ajuns probabil cel mai detestat personaj din toate comediile romantice daca n-ar fi avut norocul de a fi jucat de acest actor delicios.



5.    27 dresses


Traiesc cu convingerea ca multe tinere se recunosc in personajul interpretat de Katherine Heigl. Daca iti plac nuntile dar urasti sa fii intrebata de toate babele doamnele de ce nu esti inca maritata, trebui sa vezi urgent 27 dresses... iti va merge la inima!






Cu drag,
Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *