sâmbătă

Floriile, sarbatoarea tuturor romanilor cu nume de floare

Share it Please

Iubesc Floriile pentru ca reprezinta sarbatoarea florilor!Cred ca nu este roman care sa nu aiba macar un prieten cu nume de floare. Fie ca este vorba despre clasicii Florin, Florina, Florentina si Florentin, Viorica, Viorel sau Violeta, chiar si nume mai rare precum Micsunica, Panseluta sau Crizantema, am citit pe net ca sunt 1 milion si jumatate de romani care-si serbeaza maine ziua onomastica de Florii. Le spun cu drag “La multi ani!” si le doresc o duminica insorita pe care sa o petreaca impreuna cu familia si prietenii.





Si daca tot am adus vorba de statistici, sarbatoarea Floriilor este dominata de femei, fiind astfel in jur de 850.000 de femei cu nume de floare, in comparatie cu cei 630.000 de barbati.

Asa ca va invit consultati agenda telefonului ca sa vedeti cui spuneti maine “La multi ani!”.








Chiar daca Florinii sunt in top, nu uitati nici de

Crina, 
Lacramioara, 
Laurentiu, 
Margareta, 
Camelia, 
Delia, 
Narcis / Narcisa, 
Romanita, 
Mugurel, 
Iris, 
Brandusa...



Iar pe niste oameni cu nume de floare, nu poti sa-i bucuri decat incantandu-le privirea cu niste aranjamente florale deosebite, asa cum v-am obisnuit si asa cum puteti vedea si pe Flowers by Carmen Ionita, fie pe site, fie pe pagina de Facebook.



Si pentru ca intram in Saptamana Mare si cu totii ne pregatim de sarbatoarea Pastelui, as vrea sa va urez sa aveti parte de zile frumoase si linistite, petrecute in familie, alaturi de cei dragi sufletelor voastre.




La noi, la Events by Carmen Ionita, iepurasul deja a venit cu un cos dulce. L-am primit nerabdatori, iar apoi l-am trimis si la voi. Trebuie sa soseasca

Cu drag,
   Carmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *