joi

Cele 7 puteri magice ale florilor

Share it Please

Te-ai intrebat vreodata de ce avem obiceiul de a darui flori? Paulo Coelho are un raspuns profund: “Oamenii ofera flori in dar pentru ca ele contin adevarata semnificatie a dragostei". Insa iubirea nu este singura minune pe care florile o pot infaptui.





1. Puterea de a infrumuseta 
Principala calitate a florilor este frumusetea. Ele stiu sa se faca placute ochiului si au puterea de a infrumuseta totul in jurul lor. O casa modesta, cu mobila veche, devine dintr-o data stralucitoare daca are o vaza cu flori pe masa sau ghivece la geam.

2. Puterea de a multumi
De multe ori uitam sa multumim celor care fac lucruri bune pentru noi sau pur si simplu ne este greu sa spunem cuvantul "multumesc".  Insa daca le daruim un buchet de flori, le aratam cat de mult ii apreciem.







3. Puterea de a cuceri
Atunci cand un barbat ii daruieste flori unei femei, ii face o declaratie de dragoste. Daca sunt florile ei preferate, atunci cuceritorul ii aduce o dovada de dragoste, aratandu-i ca este atent la ceee ce-i spune. Florile ii face si pe cei mai duri barbati sa devina romantici.

4. Puterea de a crea un zambet 
Florile au minunatul dar de a face oamenii mai veseli, de a le insenina ziua chiar daca problemele de zi cu zi sunt apasatoare. Numai o simpla privire aruncata asupra unor flori superbe, le creeaza instantaneu un zambet pe fata si ii face mai radiosi.






5. Puterea de a fi cadoul perfect
Niciun dar nu se compara cu un buchet de flori. Oricat de mult i-ar placea unei fete o geanta noua sau o pereche de pantofi, nimic nu o face sa se simta cu adevarat iubita decat atunci cand primeste flori. Sunt cadoul perfect si poate fi oferit cu orice ocazie, la orice ora din zi.



6. Puterea de a ierta
Un buchet de flori pe care-l dai cu caldura unei persoane pe care ai ranit-o este un semn de pace. El exprima regretul pe care-l simti si are puterea de a-l convinge pe celalalt ca meriti inca o sansa.



7. Puterea de a vindeca

Florile nu sunt doar frumoase, ci si tamaduitoare. In anii '30,  dr. Edward Bach a vrut sa arate lumii intregi care este puterea lor. El a preparat mai multe esente care au ajutat la controlarea emotiilor si la reducerea stresului a catorva pacienti. Chiar daca nu inlocuiesc tratamentele clasice, florile au adus imbunatatiri in starile lor, dr. Bach fiind convins ca bolile nu sunt altceva decat manifestari exterioare ale unor dezechilibre afective.











Clientii nostri au avut incredere in noi astazi, de Valentine's Day. Va plac aranjamentele noastre?

  Cu drag,
      Carmen









Un comentariu:

  1. si cele artificiale sunt frumoase.eu le pun in evidenta cu siraguri de margele, printre ele sau pe vaza,ori inconjor vazele cele inalte cu un sirag de perle, combin culoarea florilor cu cea a margelelor. noi, organizatorii de nunti avem simtul estetic bine dezvoltat,suntem atenti la detalii, fie ca este vorba de nunti sau pur si simplu ne ocupam de decorarea unei vaze cu flori...acasa. asa fac eu.

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *