vineri

Start Miresici Expo

Share it Please
S-a dat startul oficial. Daca sunteti prin centru, sau aveti putin timp liber, veniti si pana la Hotel Intercontinental. Va asteptam cu prajiturele, ceai si o canapea confortabila. Ne gasiti la primul etaj, scarile se vad de la intrarea in hotel - sunt aranjate de noi special pentru a va intampina cum se cuvine.

Dupa ce urcati treptele impresionante, veti fi impresionati de multitudinea de companii ce au venit special pentru acest targ. Sunt o gramada de oferte, foarte variate, de la bijuterii si accesorii, la invitatii, marturii si aranjamente. 


Nu trebuie sa va mai spun ca rochiile de mireasa, costumele pentru gineri si incaltamintea sunt la super oferte ( sunteti deja obisnuiti cu acest lucru de la targurile anterioare ).


Scena, impresionanta, va fi "ocupata" de prezentarile ultimelor colectii de rochii de mireasa si costume,  va tine loc de ring de dans ( veti putea
 invata de la cei mai buni cativa pasi pentru dansul mirilor ) si ne va incanta auzul cu "reprizele"de muzica live interpretata de cvartetul Capriccio.
 Sa nu uitam, foarte important, Miresici va sarbatori 6 ani de existenta online, la cafenea.  


Event's by Carmen Ionita va asteapta langa cafeneaua Miresici. Pe langa canapeaua confortabila, ceaiul si prajiturelele ( devenite deja traditie ), va vom prezenta si oferta noastra. 
Oricum, discutiile vor fi libere, fara presiuni, vrem doar sa va cunoastem si sa aflam dorintele voastre. 
Sper sa va placa la targ si asteptam impresiile voastre.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *