joi

MIRESICI EXPO si Event's by Carmen Ionita

Share it Please
va invita la targul miresici


Carmen Ionita si Miresici Expo
Dragii mei, de maine incepe Miresici Expo, la Hotel Intercontinental, in centrul Bucurestiului. Este ultima participare din aceasta primavara a echipei Event's by Carmen Ionita. Bineinteles ca si eu voi fi acolo, cu idei, pareri, propuneri si foarte multe surprize. Daca nu v-ati decis inca, poate premiile puse la "bataie" de catre Miresici va vor ajuta. 


Premiile ( rochie de mireasa, costum de ginere, pantofi de la Mihai Albu, tort si inca multe ), programul integral si alte detalii, le gasiti pe site-ul Miresici Expo.


Vinerea va incepe ca de obicei, cu un program foarte incarcat, dupa ce veti vizita standurile cu rochii de mireasa, bijuterii, pantofi, invitatii, puteti participa la lenctii de dans gratuite sau sa ascultati cvartetul Capricio live. Bineinteles ca noi, cei de la Event's by Carmen Ionita, va vom astepta pe canapeaua noastra confortabila, ceai si prajiturele la discutie libera despre dorintele voastre.


Ei, nu doar vineri..... si sambata si duminica vom fi acolo. Tot cu canapeaua confortabila ( sa va odihniti putin dupa ce ati vizitat atatea standuri cu rochii si costume ) si tot cu ceai si prajiturele.


V-am convins? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *