marți

Kaloni- Frumusete feminina la superlativ

Share it Please


Cea mai mare obsesie a femeilor, pe langa parfumuri, sunt pantofii. Da, pantofii. Asa cum barbatii isi petrec timpul la un meci de fotbal, noi colindam orasul in cautarea pantofilor ideali. Si cea mai ametitoare parte este ca de cele mai multe ori pantofii care ajung in dulapurile noastre nu sunt purtate decat o singura data, asta din cauza lipsei de comoditate. 



Pentru mirese cel mai dificil lucru este alegerea pantofilor, pe langa rochia de mireasa. Exista o legatura puternica intre pantofi si noi. Trebuie sa ne cucereasca, sa ne simtim comfortabili, sa transmita un mesaj despre personalitatea noastra, sa fie priviti de la departare cu uimire, placere, incantare.



De cele mai multe ori atunci cand miresele aleg pantofii pentru nunta, acestia sunt de culoare alba. Insa, exista si cateva mirese nonconformiste care asorteaza pantofii cu buchetul de mireasa. Desi rochia este alba pantofii pot fi de culoare rosie, albastra si de ce nu chiar lila.




Se creaza o poveste, se urmareste o linie, se evidentiaza un concept. Toate astea transpuse prin pantofii purtati in cea mai importanta zi din viata unei mirese. Toatea astea evidentiate prin frumusetea feminina la superlativ a unor pantofi cu poveste. 




Pe curand, Events by Carmen Ionita!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *