joi

Echipa Events by Carmen Ionita anunta o noua colaborare de succes

Share it Please
Echipa Events by Carmen Ionita anunta cu mandrie si entuziasm implicarea in workshopul demonstrativ floral organizat de www.oasisaccesorii.ro ce are ca tema prezentarea tendintelor in design floral pentru anul 2015.

Evenimentul, ce are loc la Class**** Hotel Bucuresti, este prezentat de Franky Bollingh, ambasador Oasis Belgia, unul dintre cei mai buni floristi din Europa.

Colaborarea cu www.oasisaccesorii.ro ne onoreaza. Implicarea in pregatirea si realizarea aranjamentelor pentru un eveniment destinat specialistilor si invitatia venita din partea unui furnizor de top din industria designului floral vin drept confirmare pentru pozitionarea premium a produselor realizate de echipa noastra”, a declarat Carmen Ionita, manager Events by Carmen Ionita.

Despre OasisAccesorii.ro

Oasis Accesorii Floristica este principalul importator de bureti si accesorii florale Oasis in Romania.

contact@oasisaccesorii.ro
Romania
Tel: 0724.218.337

Despre Events by Carmen Ionita

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea de evenimente, agentia Events by Carmen Ionita ofera servicii premium pentru organizarea de evenimente private dar si corporate. Paleta completa de resurse, furnizori si echipamente ne permit sa organizam evenimente fara cusur, pentru cei mai pretentiosi clienti si cele mai sofisticate gusturi. Echipa Events by Carmen Ionita se angajeaza sa va ofere un eveniment caracterizat de bun gust, rafinament si eleganta. Atentia la detalii, implicarea, pasiunea, creativitatea dar si eficienta, gandirea strategica si experienta echipei noastre stau drept garantie pentru succesul oricarui eveniment. Respectand intru totul obiectivele clientului nostru, echipa Events by Carmen Ionita ofera cele mai bune solutii pentru un eveniment impecabil.

tel: 0731.134.264
carmen.ionita@carmenevents.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *