joi

15 idei complet trasnite pentru nunta ta

Share it Please
Sunt mirese care vor o nunta clasica. Apoi sunt altele care viseaza o nunta eleganta “with a twist”, un mic detaliu care sa o personalizeze si sa ii dea energia specifica din cuplu. Iar apoi sunt mirese complet duse cu pluta! Pentru acestea din urma, trebuie sa recunosc, am o mare slabiciune!

Am primit recent vizita unei mirese din ultima categorie. Mi-a spus ca vrea o nunta care sa nu arate deloc a… nunta. Daca ar fi fost prima zapacita care imi trecea pragul, m-as fi uitat la ea nedumerita. Din fericire, eu stiam deja exact ce vrea! O nunta in conversi pe la mijlocul careia mireasa fura mirele. Daca perspectiva iti surade, iata cateva idei pe care le-am “copt” impreuna cu miresica mea:Foto: Etsy

1. La o nunta trasnita, bunicile pot fi “domnisoare” de onoare

…au facut-o si altii si a fost un moment emotionant pentru toata lumea, in special pentru bunicutele in cauza.

2. Personalizeaza-ti conversii

Am stabilit daja ca vrei sa porti conversi la rochia de mireasa. Un sfat in plus de luat in seama ar fi sa-ti inscriptionezi noul nume pe ei!

3. Alege figurine pentru tortul de nunta in ipostaze haioase.


Foto: EtsyFoto: Etsy

4. Pregateste un candybar. Poti opta pentru variante clasice si romantice, sau pentru un aranjament cat vrei tu de... altfel5. Opteaza pentru marturii haioaseFoto: Etsy


6. …sau alege sa oferi artificii pe post de marturii si apoi invita oaspetii sa le aprinda intr-un moment special. Fotografiile vor fi superbe!Foto: Etsy

7. Amenajeaza un cigar bar dedicat barbatilor unde se serveste alcool tare si trabucuri.


Foto: Etsy

8. Incearca un altfel de vals al mirilor. Obligatoriu cu surpriza!9. Cere de la invitati sfaturi pentru viitoarea casnicie - le poti lasa un formular pe suporturile de pahareFoto: bhldn.com

10. Lipeste poze la baie cu voi doi copii. Eventual pe olita (vei gasi sigur asemenea fotografii in colectia mamei sau a bunicii)

11. Confectioneaza sau cumpara pancarte cu mesaje simpatice


Foto: EtsyFoto: Etsy

12. Serveste desertul la inceput, viata e plina de surprize!


Foto: Etsy


13. Fa un puzzle din meniu. Daca invitatii vor sa stie ce urmeaza sa manance, vor fi nevoiti sa-si puna capul la contributie!

14. Opteaza pentru aranjamente florale nemaiintalnite15. Inchiriaza o cabina fotografica. In epoca Facebook, toti invitatii tai vor fi extaziati!:)

Sper ca ideile de mai sus v-au servit drept sursa de inspiratie sau macar de amuzament si va astept sa organizam impreuna o nunta mai mult sau mai putin trasnita! ;)

Cu drag,
Carmen
www.carmenevents.ro
0731.134.264Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *