vineri

Cum sa iti alegi buchetul de mireasa?

Share it Please

Buchetul de mireasa este una din "vedetele" unei nunti. Se numara printre cele mai fotografiate, admirate si comentate accesorii ale evenimentului. Se intelege  de la sine asadar ca buchetul de mireasa trebuie sa fie spectaculos in realitate, dar si fotogenic. Sofisticat, dar si romantic. Sa respecte personalitatea miresei, dar si tematica nuntii, modelul si culoarea rochiei... si cate si mai cate alte detalii trebuie luate in calcul atunci cand decizi care este buchetul de mireasa care ti se potriveste!

Pare complicat? Posibil, dar face parte din farmecul organizarii unei nunti de vis. In plus, impreuna cu  Carmen  momentul alegerii buchetului de mireasa este unul placut si relaxant, in urma caruia vei decide care este modelul care ti se potriveste cel mai bine.

Iata cateva sfaturi in alegerea buchetului de mireasa:

  • Daca ai optat pentru o rochie de mireasa tip "printesa", cel mai probabil ti se va asorta un buchet rotund, compact, dar voluminos.
  • Daca iti doresti o rochie scurta, cel mai potrivit accesoriu va fi un buchet de mireasa mic, rotund care poate contine doar cateva flori.
  • Daca esti o mireasa inalta, iti recomandam un buchet tip cascada (cu conditia sa se potriveasca si cu croiala rochiei)
  • Fii egocentrista, este ziua ta cea mare! Ai grija ca buchetul tau sa fie cel mai frumos (nasa si domnisoarele de onoare vin pe locul doi!)
  • Tine cont de personalitatea ta! Daca esti o persoana visatoare, romantica, nu este necesar sa te feresti de clisee! Te mariti o data in viata, nu e o rusine sa fii printesa asa cum ai visat tu alaturi de toate prietenele tale. Daca insa placerea ta cea mai mare este sa fii originala, atunci da liber creativitatii! E nunta ta, totul e permis... mai putin...
  • Orice ai face, nu opta pentru flori de plastic. Sunt de prost gust, indiferent din ce unghi privesti!
  • Cea mai fericita varianta este sa achizitionezi buchetul de mireasa de la aceeasi persoana/agentie care realizeaza aranjamentele florale de la nunta. Acestia vor putea sa tina cont atat de preferintele tale cat si de decorul salii in care se tine petrecerea.
Mai jos va prezentam cateva modele de buchete de mireasa realizate de Carmen Ionita


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *