vineri

Erica Iulia, Oana si Alexandru @ Clubul Floreasca

Share it Please
....sau 2 in 1. Exact! Echipa Events by Carmen Ionita a primit o dubla provocare: sa organizeze doua evenimente intr-un singur party ( botez si cununie civila ) si sa o faca prin e-mail/telefon/messenger ( Oana si Alexandru nu erau in tara, au venit cu putin timp inainte de data evenimentelor ).








Asa ca am fost nevoiti sa propunem locatii prin e-mail sau telefon- au facut cea mai buna alegere, Clubul Floreasca! Elegant, distins, intim - exact cum isi doreau.










Apoi biserica pentru botez- trebuia vorbit pentru rezervarea datei si facute demersurile necesare unui botez (mai ales pentru impodobitul bisericii ). Si asta poate fi bifata pe lista.











A urmat alegerea muzicii: sa cante o formatie? O formatie si un DJ? Un cantaret si un DJ? Noi am propus Marian Vasilescu ( Vocea Romaniei ) si DJ-ul si mirii au acceptat ! La sfarsitul petrecerii ( adica dimineata de tot ) ne-au spus ca a fost cea mai buna alegere. Marian a "electrizat" atmosfera si nu a lasat invitatii sa se odihneasca din dans!







Toate momentele au fost surprinse si imortalizate de echipa noastra de foto-video-revenim curand si cu un scurt metraj realizat de ei de la eveniment.









Aranjamente florale: aici bujorii, hortensiile, alstroemeria si orhideele au vorbit in locul nostru.

Mai multe poze curand!

Cu drag, Echipa Events by Carmen Ionita!


Un comentariu:

  1. felicitari pentru decoratiuni,sunt superbe!si eu imi doresc la randul meu sa devin organizator de nunti,dar nu stiu daca se fac cursuri pe aceasta specializare sau daca exista cursuri de floristica si unde se pot lua?va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *