miercuri

Let there be spring!

Share it Please

Primavara cand vine se opreste mai intai in parcul Cismigiu”.Nu mai stiu autorul dar, ma duce cu gandul la flori, caldura si un soare primavaratic.
Flori ce inunda strazile Bucurestiului, agitatie continua in cautarea Martisoarelor si cele 8 zile ale unui inceput de primavara cand, credem cu tarie in „babele” si „mosii” care, ne prezic aspecte legate de restul anului. 
Desi, vremea nu tine cu noi si mai sunt inca doua saptamani pana la sosirea lunii Martie, vrem sa simplificam lucrurile pentru cei care sunt in pana de idei si pentru cei care nu vor sa lase alegerea unui cadou pe ultima suta de metri.


Propunerea noastra pentru Martisor este un aranjament cochet insotit de un accesoriu: un parfum, o cutie de bomboane sau orice alt simbol pe care il considerati potrivit pentru persoana care urmeaza sa primeasca cadoul.

Pentru echipa Events by Carmen Ionita, luna Martie inseamna, creatii noi in materie de aranjamente. Se poate compune o oferta personalizata, in functie de bugetele pe care ni le propuneti, de destinatia  lor si de numarul de aranjamente florale. Livrarile au loc nu doar in Bucuresti, ci si in Brasov si Constanta.


Primavara cand vine se opreste mai intai in parcul Cismigiu”. Astazi, am hotarat sa se opreasca la noi in atelier. Asadar, asteptam primavara si comenzile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *