marți

Bradulet, bradut, bradut

Share it Please
A sosit si luna Decembrie. Luna cadourilor, luna in care suntem mai spirituali, mai darnici, mai colorati si mai veseli. Sa fie colindele de vina? Se poate!
Si pentru ca Mos Nicolae a sosit, nu ne-am pregatit doar ghetutele, ci si brazii altor case.


 
Mai exact, cine se trezeste de dimineata gaseste bradul gata facut. 
Sa spunem doar ca, echipa Event's by Carmen Ionita si-a inceput ziua de ieri devreme. Si cand spunem devreme, ne referim la ora simpatica de 5 dimineata. Cine spunea ca nu poti fi functional la ora asta, se inseala. Asadar, cu cafeluta pregatita ne-am indreptat catre una din clinicile Medsana cu sediul la Cotroceni, inarmati cu bradutul si accesoriile in ton de auriu si caramiziu aferente acestuia.

 

Si pentru ca ziua nu s-a incheiat aici, am dus mai departe spiritul Craciunului catre cea de-a doua locatie Medsana din B-dul Primaverii, pentru a fi spiridusii harnici care au impodobit in ton de auriu si rosu frumosul brad.


Nu putem decat sa multumim clientului nostru pentru increderea acordata si pentru posibilitatea de a crea o poveste pe masura!







Asadar, patrundeti in atmosfera de Craciun, dati drumul colindelor, pregatiti ghetutele si ciocolata calda si va invitam sa vizualizati fotografiile de pe pagina noastra de Facebook.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *