marți

Share it Please


Dragelor, respectiv dragilor, ne cerem scuze pentru pauza indelungata in care cuvintele au lipsit de pe pagina noastra de blog, dar haide-ti sa va aratam cu ce ne-am ocupat timpul, noi, cei din echipa Event's by Carmen Ionita.
Fiind vara, evenimentele au curs sub forma unor rauri de flori, nuntile au primat, agitatia a fost continua, iar satisfactia pe masura.
      
In luna mai, am avut parte de o organizare cu o tema speciala, in care s-au folosit peste 2000 de flori de primavara. Mai multe detalii puteti vedea pe site-ul nostru: Event's by Carmen Ionita, nunta Irinei si a lui Mihai , din data de 28 mai 2011, in care clipul vorbeste de la sine.

In lunile ce au urmat ne-am confruntat cu o provocare, un eveniment de mare amploare, organizat la  Complexul de 5 stele Marina Regia, situat intre Mamaia si Navodari, unde prietenii nostri au fost de nelipsit. Evenimentul a avut un succes major, despre care se va vorbi mult timp de acum incolo, un eveniment in care, Vali, mireasa si prietena noastra, ne-a acordat toata increderea si careia ii multumim.

Ca sa nu va epuizam verbal, o sa incercam sa va impresionam vizual prin fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru: Event's by Carmen Ionita si prin care punctam importanta pe care am acordat-o miresicilor noastre pentru ca ziua lor sa fie perfecta.

Totodata, vrem sa va aducem la cunostinta, faptul ca, pagina noastra de  Facebook, Event's by Carmen Ionita, este actualizata in fiecare zi de luni cu cele mai recente evenimente organizate de noi.

Pe curand, Echipa Event's by Carmen Ionita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *