marți

Expomariage 2011 | Impresii de la targ

Share it PleaseDragele mele,

Va multumesc pentru vizita! Am fost impresionata!

Ati fost atat de multi, atat de entuziasti si atat de efervescenti incat am ramas fara cuvinte.

Mi-a placut faptul ca am discutat, ca ati fost curiosi si ati pus intrebari, v-ati interesat.


Este adevarat, cu totii traversam o perioda plina de neprevazut, dar daca suntem intelegatori si ne ajutam reciproc sigur vom gasi o cale de a travesa aceasta perioada tensionata.
Va propun sa nu va descurajati si sa vedeti partea plina a paharului. Targul Expomariage a fost plin de oferte la toate cele necesare unei nunti. Acum e randul vostru sa va stabliti bugetul si sa acceptati ofertele primite.

Ne-am bucurat ca v-au placut buchetele si lumanarile noastre, la fel si catalogul. Foarte curand, cei ce au solicitat oferta noastra, o vor primi prin email. Va multumim ca v-ati pozat cu buchetele noastre.
 Prietenii si partenerii nostri de la Salon du Mariage au fost langa noi si la acest targ. Reusita unei nunti perfecte se datoareaza locatiei ce va gazdui evenimentul.
Salonul Toujours l'Amour este spectaculos pentru ca  piscina ( in cazul unei zile fierbinti de vara, va puteti racori in apa limpede si rece in stil Hollywodian ) si parculetul ( transformat in lounge pentru a oferi oaza de relaxare invitatilor obositi de dans ).


Maine revenim si cu alte poze de la Expomariage 2011.
p.s. nu uitati de pagina noastra de Facebook . Daca va regasiti in imaginile de la targ, va invitam sa va Tag-uiti in album.

Un comentariu:

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *